Trial

Albert Cabestany anuncia que es retira

Motor. El pilot de trial tarragoní, campió del món ‘indoor’ l’any 2002, plega perquè no ha pogut tancar un pressupost per cobrir la temporada

El pilot Albert Cabestany (Tarragona, 1980), que ha acumulat títols mundials des de la seva estrena en l’elit, entre ells un títol individual indoor el 2002 i 25 títols mundials en la copa de les Nacions, ha anunciat avui la seva retirada definitiva per qüestions econòmiques després de 22 temporades.

“Me’n vaig satisfet, sabent que he lluitat per una plaça al podi fins a l’última cursa. El motiu de la meva adéu no és un altre que no haver trobat un pressupost que m’hagi permès afrontar amb garanties la temporada, aquest ha estat el detonant” , assegura Cabestany mitjançant un comunicat.

Cabestany, juntament amb Marc Colomer, Adam Raga i Toni Bou són els únics catalans que han aconseguit títols mundials indoor. El tarragoní va començar en l’equip Beta i posteriorment va militar a Gas Gas i a Sherco. En el seu comiat, el pilot tarragoní ha anunciat que continuarà lligat al món del trial, tot i que no ha revelat com.

El seu extens palmarès inclou la disputa de 309 Grans Premis i nou victòries i 84 podis al mundial a l’aire lliure, a més de 18 victòries i 72 podis al mundial indoor, en el qual va ser vuit cops subcampió, També ha estat 15 vegades campió de la copa de les Nacions a l’aire lliure, 10 vegades campió de la copa de les Nacions indoor, a més de tres vegades campió d’Espanya indoor i campió d’Espanya a l’aire lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)