Trial

Quarta victòria consecutiva de Toni Bou

Motor. Ha guanyat clarament el GP d’Holanda, la quarta prova del mundial de trial. Adam Raga i Jeroni Fajardo han completat el podi català

Toni Bou (Repsol Honda) compta les proves del mundial de trial per victòries i avui ha guanyat la quarta de manera consecutiva al imposar-se en el GP d’Holanda, la quarta del calendari. El pilot de Piera ha encapçalat un podi català que han completat el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS) i el gironí Jeroni Fajardo (Gas Gas).

El triomf de Toni Bou ha sigut clar i només ha rebut 6 punts de penalització, dels que cinc han estat per temps i només un per posar un peu en una zona. El segon lloc l’ha ocupat Adam Raga amb 14 punts, mentre que Jeroni Fajardo amb 19 ha completat el podi. El pilot de Piera ha incrementat la seva avantatge en la general del mundial i suma 80 punts després de les quatre victòries. Adam Raga es manté en la segona posició però ara està a catorze punts del líder amb 66 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)