Ral·lis

El setè Rally Lloret de Mar, per als nord-catalans Genesca-Villani (Toyota)

Motor. L’equip de Perpinyà va ser el clar vencedor de la prova que obria el el Campionat de Catalunya de Ral·lis i la temporada de curses de V-Line Org

L’equip Richard Genesca-Jean René Villani (Toyota Celica GT-Four ST205) va guanyar la setena edició del Rally Lloret de Mar, que obria el Campionat de Catalunya de Ral·lis i, al mateix temps, la temporada de curses de V-Line Org. Els francesos van ser els clars vencedors de la prova, amb sis victòries scratx i amb una interessant lluita contra el Subaru Impreza STi R4 d’Arnaud Genesca –fill de Richard– i Adrien Carrere; segons.

Eduard Pons i Alberto Chamorro (Skoda Fabia R5) i José Luis García-Javier Moreno (Citroën DS3 N5) van ocupar les altres dues posicions de podi mentre en regularitat Xavier Domingo-Antoni Moragas (BMW M3) van guanyar en Súper Sport i Josep Maria Molas-Albert Sánchez (Volkswagen Golf) en la categoria Sport.

La cita, amb el seu centre neuràlgic al Passeig Marítim de Lloret va comptar amb 87 vehicles, una dotzena dels quals Legend d’exhibició.