Ral·lis

Cancel·len el ral·li Costa Brava, l’últim esdeveniment que resistia a Catalunya

Motor. La Generalitat al·lega que tots els efectius sanitaris s’han de destinar a la lluita contra el coronavirus

El 68è ral·li Costa Brava, que s’havia de disputar demà i dissabte amb sortida i arribada a Girona, ha estat cancel·lat aquesta tarda seguint instruccions de la Secretaria General de l’Esport. El govern ha fet saber que tots els efectius sanitaris s’han de destinar a la lluita contra l’epidèmia del coronavirus i, per tant, no en pot assignar a la cursa, que tenia els seus 165 equips inscrits voltant per Girona. El ral·li Costa Brava era l’únic esdeveniment de notorietat que resistia l’allau de cancel·lacions per culpa de la crisi del coronavirus. És més, a les 11 del matí se n’ha fet la presentació a l’emblemàtic Pont de Pedra de Girona, i tres hores més tard ha arribat la suspensió.

El Costa Brava resistia tots els embats. És el ral·li més antic dels que es disputen a Catalunya i a l’estat i el fet que els trams es disputin en ple medi natural i no impliquin grans concentracions humanes, era la coartada per mantenir dempeus una cita imprescindible del calendari dels ral·lis europeus d’històrics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)