Motociclisme

Xavi Vierge renova amb Petronas Sprinta Racing per l’any 2021

Motor. El barceloní hi ha arribat aquesta temporada 2020

El barceloní Xavi Vierge ha renovat pel seu equip, el Petronas Sprinta Racing de Moto 2, per a l’any 2021. El pilot barceloní va arribar a l’equip aquest any 2020 i ha mostrat una progressió que l’han portat a la renovació en una categoria complicada. Xavi Vierge va aconseguir el seu millor resultat, una quarta posició, en el GP de Sant Marino del 13 de setembre, mentre que aquest cap de setmana passat va caure en el GP de L’Emilia Romagna quan estava lluitant per pujar al podi, i en algun moment va arribar a liderar la cursa.

El pilot barceloní ha manifestat en un comunicat de l’equip: “Moltes gràcies a l’equip per creure en mi i renovar-me un any més, estic molt feliç. Des del moment en què vaig arribar em vaig sentir molt còmode. Moto 2 és una categoria difícil i crec que romandre amb el mateix equip i la mateixa moto, serà crucial per a nosaltres. Aquest any, tot i que ha estat una temporada estranya, hem progressat en cada carrera, apropant-nos als nostres objectius i si seguim així l’any que ve, serà increïble”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)