Motociclisme

Celestino Vietti, el més ràpid en la segona sessió lliure de Moto3

Motor. Albert Arenas ha pogut tornar a la pista i, sense prendre riscos, ha acreditat el divuitè millor registre

L’italià Celestino Vietti (KTM) ha marcat el millor temps de Moto3 en la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Europa (1:45.356), que s’ha disputat en molts millors condicions que la tanda matinal. De fet, Vietti ha rodat quatre segons i mig més ràpid que Jaume Masià (Honda), que havia marcat el millor registre matinal (1:49.840). L’italià ha avantatjat en 201 mil·lèsimes el pilot de Borriana Sergio García (Honda) i en 219 al també italià Romano Fenati (Husqvarna).

Tot i la caiguda del matí, el gironí Albert Arenas (KTM) ha pogut tornar a la pista i, sense arriscar més del compte, ha signat el divuitè millor registre (1:47.074). Per darrera del líder del mundial, s’han classificat el tortosí Jeremy Alcoba (Honda), vintè amb 1:47.357, i el valencià Jaume Masià, vint-i-unè amb 1:47.486.

Ensurt de Yamanaka

L’ensurt de la segona sessió lliure l’ha provocat el japonès Ryusei Yamanaka (Honda), que ha caigut de mala manera després d’envestir la moto del seu company d’equip Sergio García, al final de la recta principal, quan els pilots van gas a fons. Al pilot nipó se l’han endut de la pista amb llitera, però poc després ja se l’ha vist caminant tot sol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)