Motociclisme

Jack Miller domina les dues sessions lliures de MotoGP

Motor. El granollerí Aleix Espargaró ha marcat el segon millor registre en la primera jornada del Gran Premi d’Europa

L’australià Jack Miller (Ducati), que ja havia estat el més ràpid al matí amb el traçat mullat (1:42.063), ha acreditat també el millor registre en la segona sessió d’entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi d’Europa, amb el circuit de Xest ja molt més sec (1:32.528). També han rodat per sota d’1:33, Aleix Espargaró (Aprilia), Franco Morbidelli (Yamaha), Takaaki Nakagami (Honda) i Pol Espargaró (KTM). La sisena plaça ha estat per al barceloní Àlex Rins (Suzuki), mentre que el seu company d’equip i líder del mundial Joan Mir ha estat desè.

Maverick Viñales sortirà des del pit lane

El rosinc Maverick Viñales (Yamaha) ha marcat l’onzè millor temps (1:33.410). En tot cas, l’altempordanès ja sap que faci el que faci en els entrenaments haurà d’arrencar des del pit lane, ja que amb vista a la cursa haurà d’estrenar un sisè motor. El reglament només permet que se n’utilitzin cinc durant la temporada i, per tant, l’estrena d’un nou motor li comportarà la sanció d’haver de sortir des del pit lane, cosa que li complicarà obtenir una bona collita de punts amb vista a continuar la pugna pel títol mundial. Ara mateix és tercer a 19 punts de Mir.

El cerverí Àlex Márquez (Honda) no ha pogut passar del setzè lloc (1:33.570) i Tito Rabat (Ducati), del vint-i-unè i últim.

Bastianini mana en Moto2

L’italià Enea Bastianini (Kalex) ha marcat el millor temps (1:36.804) en la primera jornada d’entrenaments de Moto2, per davant de Sam Lowes (1:36.861) i Joe Roberts (1:36.956). El pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha ocupat el dotzè lloc (1:37.338) i el barceloní Edgar Pons (Kalex), el setzè (1:37.533).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)