Més motor

Juncadella signa per Mercedes AMG per les dues properes temporades

L’any 2021 disputarà proves de GT amb un programa de curses que encara s’ha de definir

Dani Juncadella ha arribat a un acord amb Mercedes AMG per a la temporada 2021 per competir en les competicions de major nivell de GT’s, en un programa que encara s’ha d’establir. El barceloní ja va ser pilot oficial de l’escuderia alemanya durant cinc temporades en el DTM.

“Després d’un any relativament difícil per a mi per haver estat allunyat de les carreres, signar un contracte per a la pròxima temporada és sens dubte un èxit” ha manifestat el pilot, que també ha dit que està: “Amb molta motivació ja que m’estan oferint tornar a competir i lluitar per victòries en els campionats de major nivell de GT’s amb una marca que conec molt bé després de tants anys treballant junts en el DTM. Amb molta il·lusió per a què comenci ja la temporada i de poder gaudir d’una temporada relativament normal”.

Aquest any 2020 ha sigut molt complicat pee Dani Juncadella ja que només ha pogut competir en les 24 hores de Nürburgring perquè R-Motorsport, amb qui tenia contracte per a competir en un programa integral de carreres internacionals, va decidir no competir en la temporada 2020 a dues setmanes de començar la competició.

El pilot barceloní va ser campió de la Fórmula 3 europea l’any 2013 i després va estar sis temporades en el DTM, cinc com a pilot oficial de Mercedes i l’última amb Aston Martin l’any 2019. L’any 2014 va ser pilot provador de l’equip de Fórmula 1 Force India i va fer tres sessions d’entrenaments el divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)