Dakar

Aspiren a guanyar en buguis

Categoria SxS. Gerard Farrés i Armand Monleón diuen que han treballat per aconseguir la victòria i que el secret serà gestionar bé el vehicle en una prova que preveuen molt oberta

Gerard Farrés i Armand Monleón van presentar el seu equip per al Dakar 2021 i van manifestar la intenció de lluitar per la victòria en la categoria SxS de buguis. “L’objectiu és competir bé, però hem treballat per guanyar”, va explicar Gerard Farrés, que considera que aconseguir la victòria seria un gran resultat i estar en el podi, un bon resultat. “Som aquí per guanyar el Dakar en buguis”, va sentenciar. El manresà i l’igualadí estaran junts per segon any. En l’edició passada van fer una cursa irregular, amb victòries i mals resultats. Gerard Farrés va explicar que enguany serà “una cursa molt oberta, el secret serà gestionar be el cotxe”. “Tenim ganes de competir i oferir un bon espectacle”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)