MotoGP

“Dorna té predisposició per renovar el contracte”

Motor. Tremosa, el president del Circuit, obre la porta a la possibilitat que hi hagi públic i és optimista respecte de la renovació de MotoGP

El president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Ramon Tremosa (Sant Boi de Llobregat, 1965), que alhora és el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, deixa la porta oberta a la possibilitat que hi hagi públic en els grans premis de fórmula 1 i MotoGP que es disputaran al maig i al juny, respectivament. També parla sobre la recent renovació amb la fórmula 1 i sobre les ben encaminades negociacions amb Dorna perquè el contracte amb MotoGP s’allargui.

“Encara no ho sabem. Potser hi haurà 20.000 espectadors, 50.000, 100.000 o cap. Dependrà molt de la vacuna i de l’eficàcia dels tests ràpids i les PCR. Tenim l’experiència del Gran Premi de MotoGP de l’any passat, en el qual les 3.000 persones que vam entrar –periodistes, mecànics i altre personal– vam anar dos dies abans a fer-nos una PCR. Ningú no es va contagiar. Si més no, que hi pugui haver una mica de públic. Hem estat valorant escenaris. Si tenim una quarta onada per Setmana Santa serà difícil, però si la incidència disminueix com s’espera hem de permetre normalitzar la situació”, explica Tremosa. Respecte de la renovació del contracte de MotoGP, que acaba el 2021, és optimista: “Dorna té la predisposició de renovar el contracte amb el Circuit. En l’última reunió que vaig tenir em van fer arribar que estan molt contents amb les facilitats que els donem. Tot està ben alineat i el precedent de la renovació amb la fórmula 1 hi ajuda.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)