MotoGP

Viñales diu que vol portar Yamaha a ser campiona del món

L’empordanès ha manifestat en la presentació telemàtica de l’equip que Mir, l’actual campió, és el favorit aquesta temporada

Maverick Viñales ha assegurat en la presentació telemàtica de l’equip Yamaha que s’ha fet avui que vol portar la Yamaha a ser campiona mundial. “És molt important sumar aquest any i no ser negatiu dient que la moto no funciona ja que la meva prioritat és que Yamaha guanyi, perquè veig la feina que han fet, el que s’esforcen i m’han deixat construir tot el meu equip, així que he tingut molta llibertat en aquest equip i vull sumar. Vull portar a Yamaha a ser campiona de món” ha manifestat el pilot empordanès.

Tot i això ha reconegut que abans de començar la competició el favorit en aquesta nova campanya és Joan Mir, l’actual campió: “Mir és el que surt com a favorit i tots hem de mirar-lo a ell i anar a per ell”. Maverick Viñales també ha desitjat el retorn de Marc Márquez i que ho faci en plenes condicions: “Miller estarà fort i també hi haurà pilots forts a Yamaha, i tant de bo torni Marc i estigui a tope, perquè és un dels favorits i un referènt. El seu retorn seria positiu”. Respecte a la moto d’aquest any el rosinc ha explicat que han de ser més consistents: “La velocitat, el ritme, les ganes i la motivació hi son, i hem de treballar els detalls i anar a per totes. L’any passat quan la moto funcionava era un espectacle, i s’ha d’aconseguir que funcioni en totes les condicions i en els circuits que no ens siguin favorables”. L’objectiu més immediat per a Maverick Viñales és: “arribar a Qatar i provar-ho tot. Desprès ja veurem perquè la temporada és molt llarga i s’ha de fer un bon pla i sortir dels test de Qatar amb les coses clares”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)