MotoGP

L’equip HRC Repsol Honda es presenta amb ganes de tornar a dalt de tot

Marc Márquez diu que no sap quan reapareixerà i Pol Espargaró és mostra il·lusionat amb el nou equip

  • Marc Márquez i Pol Espargaró amb les noves Honda MOTOGP.
  • VÍDEO: .

L’equip HRC Repsol Honda de MotoGP s’ha presentat amb ganes de lluitar per tornar a estar a dalt de tot. Ens uns vídeos gravats ha mostrat les RC213V que faran servir Marc Márquez i Pol Espargaró en aquesta temporada que s’inicia la propera setmana a Qatar amb els primers test.

Marc Márquez es continua recuperant de la seva tercera operació en el braç, i ha explicat que va per bon camí però que encara no sap quan podrà reaparèixer i tornar a pujar a la moto. “Pas a pas em sento millor. Cada vegada que vaig a doctor rebo bones notícies. A poc a poc incremento l’activitat. Cada setmana em sento millor. Sóc optimista sobre la meva reaparició, però no sé quin dia serà. Ho he trobat a faltar tot, l’equip, l’adrenalina, les entrevistes, els periodistes. És la primera vegada en la meva carrera esportiva que estaré tants mesos sense pujar a la moto. La primera vegada que hi pugi no estaré al cent per cent. Una cosa és que es soldi l’os i una altra recuperar la massa muscular i el braç. He somiat amb la reaparició i que sigui com sempre, però no serà així. No puc pretendre arribar i ser el mateix. Necessitaré una, dues carreres o mitja temporada per ser el mateix” ha manifestat el pilot cerverí.

Pol Espargaró, que per primer cop s’ha vestit amb el colors del seu nou equip ha assenyalat “He pensat moltes vegades en això, l’emoció és molt alta. Ha sigut com esperar la meva primera temporada o el debut en MotoGP. No se que esperar d’aquesta temporada. No es podran fer molts test i l’inici serà complicat. Estic aquí en el Repsol Honda Team per aconseguir l’èxit i lluitar per estar a dalt de tot”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)