Trial

Toni Bou rep els guardons pel seu 14è títol mundial ‘indoor’

S’ha fet una entrega de premis a Andorra i també hi han estat presents Adam Raga i Jeroni Fajardo, segon i tercer

Toni Bou ha rebut els guardons pel seu 14è títol mundial indoor en una entrega de premis que s’ha fet a fet en el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb totes les mesures sanitàries. El pilot de Piera ha estat acompanyat pel segon i tercer classificats del campionat, Adam Raga i Jeroni Fajardo. Toni Bou va guanyar les cinc proves disputades i va arribar al 28è títol mundial, 14 a l’aire lliure i 14 en indoor.

“Estic molt content d’aquesta última temporada. Sempre és difícil mantenir la motivació, però sempre vull millorar” ha manifestat Toni Bou en l’entrega de trofeus. Respecte a la propera temporada, que tornarà a tenir la dificultat de competir amb la pandèmia el pilot de Piera ha comentat: “Crec que serà complicada i això que semblava que l’anterior seria difícil de superara nivell de dificultats. Moltes proves s’estan caient del calendari i segurament haurem d’estar dos dies en un mateix lloc i acabar la temporada en un mes i mig frenètic a l’estiu”.

El piloto de Ulldecona, Adam Raga, segon, ha assegurat que va acabar content: “Vaig ser competitiu i vaig estar a punt de guanyar en moltes curses. El nivell és molt alt”. Per la seva part el pilot de Caldes de Malavella, Jeroni Fajardo, que va estrenar moto i equip amb Sherco, ha comentat: “Estic molt content després d’alguns anys complicats. La meva incorporació a Sherco m’ha servit per millorar a nivell mental. Seguiré treballant perquè continuïn arribant bons resultats”.

La primera prova del mundial del mundial indoor serà el 2 de octubre, en l’X-Trial de Marsella, mentre que la prova del Palau Sant Jordi de Barcelona es disputarà el 21 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)