MotoGP

Suzuki es presenta sense voler la pressió de ser favorit i haver de revalidar el títol de MotoGP

El barceloní Àlex Rins diu que estan molt motivats i que la clau estarà en ser consistents i regulars

L’equip Suzuki s’ha presentat amb el seu pilots Joan Mir i Àlex Rins a Qatar, abans de començar els test de pretemporada que s’han iniciat avui en el circuit de Losail. Es manté els pilots i l’estructura dels dos darrers anys, i que al 2020 els va portar a guanyar el títol de marques i de pilots amb el mallorquí Joan Mir. Tot i això diuen que no se senten favorits. L’objectiu és ambicions i buscaran el màxim de victòries i podis possibles, i defensar els títols.

Àlex Rins, que va ser tercer en el mundial de l’any passat, ha explicat en la presentació: “Crec que aquest any podria ser genial per nosaltres, tenim un equip i una moto forts.” El pilot barceloní també ha comentat: “Estem més motivats que mai, i sabem que la nostra moto és capaç de guanyar. Hi ha molts pilots ràpids, i la clau estarà en ser consistents i regulars.”

El seu company d’equip, el campió mundial Joan Mir, ha explicat: “Malgrat haver guanyat l’any passat no em considero favorit, perquè crec que hi ha molt de treball per fer i grans resultats per aconseguir.” El mallorquí és conscient que serà l’home a batre: “Segur que hi haurà certa pressió amb tot això, però no m’importa. Ho veig positiu perquè la pressió sempre m’ha ajudat en lloc de frenar-me.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)