Fórmula 1

Verstappen domina els primers test i Mercedes comença amb problemes

Bottas només pot fer sis voltes i Hamilton es queda a més de dos segons del neerlandès

La primera jornada de test de Fórmula 1 que s’han fet a Bahrain ha estat dominada per Max Verstappen i el seu Red Bull. El neerlandès ha marcat el millor temps amb 1:30.674 i ha sigut el que ha donat més voltes al circuit amb 139. En la part negativa els Mercedes han tingut problemes. Al matí el finès Valtteri Bottas només ha pogut fer 6 voltes amb problemes en el canvi de marxes i a la tarda l’anglès Lewis Hamilton n’ha completat 42, però no ha estat còmode a la pista i ha acabat a més de dos segons (2.238) de Max Verstappen.

Carlos Sainz s’ha estrenat amb el Ferrari i ha fet una bona sessió de tarda amb 57 voltes i s’ha quedat a poc més d’un segon del millor registre (1.245). El segon millor temps del dia ha sigut el de l’anglès Lando Norris (McLaren) que s’ha situat a només dues dècimes (0.215) del neerlandès. El francès Esteban Ocon (Alpine) també ha estat per sota del mig segon respecte de Max Verstappen (0.472). Demà continuen els entrenaments i serà el dia del retorn de Fernando Alonso a la Fórmula 1 pilotant l’Alpine.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)