Fórmula 1

Bottas posa Mercedes al seu lloc i fa el millor temps dels test

Alonso torna a la Fórmula 1 amb l’Alpine, fa el desè registre i és el tercer que més voltes completa

Valtteri Bottas ha situat el seu Mercedes al seu lloc, el primer, en la sessió de tarda del segon dia de test de la Fórmula 1 que s’estan fent a Bahrain. El fines ha fet un millor registre d’1:30.289, el millor dels dos dies, després dels problemes que ha tingut l’escuderia alemanya. Al matí Lewis Hamilton s’ha sortit de la pista i s’ha quedat atrapat en la grava i s’ha mostrat la bandera vermella. El millor temps de l’anglès, que només ha rodat al matí ha sigut de 1:33.399, el quinzè del dia.

En aquesta segona jornada d’entrenaments s’ha produït el retorn de Fernando Alonso a la Fórmula 1 pilotant l’Alpine. Al matí a fet el seu millor registre d’1:32.339 que l’han situat al final del dia en la desena posició. A la tarda s’ha dedicat a donar voltes, fins a un total de 125, el tercer que més n’ha fet, i a provar coses i no ha posat el pneumàtic tou per buscar un bon temps. Carlos Sainz (Ferrari) només ha rodat al matí i ha fet un registre d’1:33.072 i no ha millorat el registre que va fer ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)