Trial

Repsol i Honda allarguen l’aliança en el mundial de trial fins a finals del 2022

Des del 2004 les dues companyies han assolit 36 títols mundials, amb Toni Bou com a principal referent

L’aliança entre Repsol i Honda en el mundial de trial s’estendrà fins a finals del 2022 amb la qual cosa l’estructura més reeixida de l’especialitat arribarà fins a les dinou temporades d’entesa. Les dues companyies van encetar una relació esportiva i tecnològica el 2004 i fins aleshores han assolit fins a 36 títols mundials a càrrec de Toni Bou, Takahisa Fujinami i Laia Sanz.

Un dels acords més recognoscibles de les competicions internacionals de motor, que el 1995 va portar a lluir els colors de la companyia energètica Repsol en les motos del mundial de motociclisme de la fàbrica japonesa Honda, es va traslladar el 2004 també en l’especialitat de trial. Aquella mateixa temporada la parella formada per Takahisa Fujinami i Dougie Lampkin es va fer amb el títol i el subcampionat, respectivament. A més, Laia Sanz també cantava victòria en la competició femenina. Des d’aleshores i gràcies a la irrupció de Toni Bou a l’equip el 2007, el Repsol Honda ha assolit 36 corones, una fita absolutament impressionant en la història de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)