MotoGP

Vierge fa el cinquè temps i Arenas el novè en Moto2 l’últim dia de test a Qatar

Em Moto3 Alcoba acaba amb el setè registre i Artigas amb l’onzè

Xavi Vierge (Kalex ) i Albert Arenas (Boscoscuro) han estat entre els deu millors temps en l’última jornada de test de Moto2 que s’han fet a Qatar. El pilot de Castellbisbal ha acabat aquesta tercera jornada d’entrenaments en el circuit de Losail amb 1:58.871, el cinquè millor registre del dia. No ha superat el seu millor temps d’1:58.832 que va fer en la jornada de dissabte. El gironí, que s’estrena a la categoria, ha continuat amb la seva millora diària, i ha fet el seu millor temps de les tres jornades amb 1:59.082, que ha estat el novè més ràpid del dia.

L’anglès Sam Lowes (Kalex) ha estat el que ha aconseguit el millor registre dels tres dies amb 1:58.655. Xavi Vierge ha acabat a dues dècimes (0.216), mentre que Albert Arenas s’ha quedat a només quatre (0.427).

En Moto3 els dos catalans de la categoria han aconseguit els seus millors registres el darrer dia d’entrenaments. Jeremy Alcoba (Honda) ha fet 2:04.298, el setè temps en aquesta última jornada, i Xavier Artigas (Honda) ha marcat 2:05.216, l’onzè. Els dos temps els han aconseguit en l’última volta que han fet, la dinovena i la setzena respectivament. El tortosí s’ha quedat a sis dècimes (0.665) del millor temps del dia, i el pilot de Sant Andreu de la Barca a nou (0.953). El millor registre l’ha marcat el valencià Jaume Masia (KTM) amb 2:04.263 que també ha estat el millor temps dels tres dies d’entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)