MotoGP

Viñales fa el tercer temps en MotoGP i acaba per darrera de dues Ducati

El debutant Martín aconsegueix la seva primera posició preferent en la màxima categoria

Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el tercer temps en la qualificació de MotoGP del GP de Doha i sortirà darrera de dues Ducati, que han sigut les dominadores. El rosinc ha fet un temps d’1:53.267 i s’ha quedat a poc més d’una dècima i mitja (0.161) de la posició preferent. El primer lloc de la graella de la cursa de demà serà de manera sorprenent pel debutant a la màxima categoria, el madrileny Jorge Martín (Ducati). Ha fet una gran quialificaci´ño i ha acabat amb 1:53.106, per davant del seu company d’equip el francès Johann Zarco (0.157). Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat amb el setè millor registre a més de mig segon del primer (0.599), mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha acabat vuitè a 0.639.

Àlex Márquez (Honda) i Pol Espargaró (Honda) no han pogut superar la Q1 i sortiran des de la catorzena i la quinzena posició de la graella respectivament. El cerverí ha fet un temps d’1:54.261, mentre que el granollerí ha acabat darrera seu amb 1:54.402.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)