Més motor

Laia Sanz i Carlos Sainz es queden fora de la final de l’Extreme E

La victòria en la primera prova del nou campionat ha sigut per l’australiana Molly Taylor i el suec Johan Kristoffersson

Laia Sanz i Carlos Sainz (Acciona Sainz XE) no s’han pogut classificar per la final del nou campionat Extreme E per a tot terrenys de propulsió elèctrica. La catalana i el madrileny han ocupat la tercera posició de la semifinal que s’ha disputat amb un enfrontament directe entre els tres participants i no contra el cronòmetre com la qualificació. La sorra i la pols han influït força en les cures. La semifinal l’ha guanyat l’australiana Molly Taylor i el suec Johan Kristoffersson (Rosberg Xtreme Racing) amb 11:12.95 per davant de la burgalesa Cristina Gutiérrez i el francès Sébastien Loeb (Team X44) que s’han classificat per la final. Laia Sans i Carlos Sainz han arribat a més de dos minuts del guanyador. El tercer lloc en la final ha sigut pels guanyadors de la repesca, la britànica Catie Munnings i el suec Timmy Hansen (Andretti United Extreme E).

La victòria en aquesta primera prova ha sigut per Molly Taylor i Johan Kristoffersson que s’han imposat en la final per davant de Catie Munnings i Timmy Hansen als que han superat per 23 segons. La general està encapçalada per l’equip Rosberg Xtreme Racing amb 35 punts –puntua tant la qualificació com la classificació final–, mentre que l’Acciona Sainz XE de Laia Sanz i Carlos Sainz és quart amb 26 punts. La propera prova es disputarà en el Llac Rosa de Dakar (Senegal) el 29 i 30 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)