MotoGP

Segona victòria consecutiva de Lowes en Moto2 al imposar-se en el GP de Doha

Ha mantingut una dura lluita amb Gardner. Vierge acaba novè i Arenas suma el primer punt amb la quinzena plaça

Sam Lowes (Kalex) ha guanyat la segona cursa de Moto2 de manera consecutiva en imposar-se en el GP de Doha. L’anglès ha mantingut una dura lluita amb l’australià Remy Gardner (Kalex), tot i que sempre ha anat per davant, però només l’ha superat per dues dècimes (0.190). La tercera posició ha sigut pel company d’equip de l’australià, el madrileny Raül Fernández (Kalex), que en la seva segona cursa en la categoria ha pujat al podi. Xavi Vierge (Kalex) ha acabat en la novena posició, mentre que Albert Arenas (Boscoscuro) ha sigut el quinzè i ha sumat els seus primers punts.

Xavi Vierge ha fet una bona sortida en que ha guanyat cinc posicions i s’ha situat catorzè, ha trobat un bon grup per estar lluitat per la desena posició. En les darreres sis voltes el pilot de Castellbisbal s’ha situat setè i al final ha ocupat la novena plaça. Albert Arenas no ha pogut mantenir la dotzena posició de la graella de sortida i ràpidament ha perdut llocs. El gironí ha baixat fins a la dinovena plaça i en les darreres voltes s’ha pogut situar en la quinze plaça i aconseguir puntuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)