MotoGP

Quartararo es desfà del domini de Ducati i guanya el GP de Doha

Rins ocupa la quarta posició i Viñales és cinquè i cedeix el lideratge de MotoGP

Fabio Quartararo (Yamaha) s’ha desfet del domini de les Ducati en les últimes cinc voltes i ha guanyat en MotoGP del GP de Doha. El francès ha quedat per davant dels dos pilots de l’equip Pramac, amb el seu compatriota Johann Zarco en la segona posició i el madrileny Jorge Martín, debutant a la categoria, en el tercer lloc. Jorge Martín ha anat primer des de la sortida i només ha cedit en les últimes voltes. Johann Zarco s’ha situat com a nou líder de la categoria.

Maverick Viñales (Yamaha) no ha pogut mantenir el lideratge de MotoGP ja que ha acabat en la cinquena posició en una cursa on ha perdut molts llocs en la sortida i ha anar recuperant poc a poc. La quarta plaça ha sigut per Àlex Rins (Suzuki) que ha sortit bé i fins i tot ha lluitat per la primera posició. Després ha cedit algunes places i s’ha recuperat al final.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat en els primers llocs en les primeres voltes, però no ha aguantat i ha acabat el desè, mentre que el seu germà Pol (Honda) ha anat de menys a més i s’ha arribat a situar entre els deu primers. Ha comès una errada en una corba a sis voltes del final i ha acabat tretze. Àlex Márquez (Honda) ha caigut per segona cursa consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)