Més motor

Palou està preparat per guanyar

Motor. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor inicia la segona temporada en l’Indy Car aquest diumenge formant part de l’equip campió, el Chip Ganassi, amb objectius ambiciosos

Àlex Palou inicia aquest cap de setmana la seva segona temporada en l’Indy Car en l’equip campió, el Chip Ganassi Racing, amb ganes de fer un bon paper amb una estructura acostumada a guanyar curses i campionats. Ell també ho vol fer. Té com a objectiu guanyar alguna cursa i lluitar pel campionat. El seu Honda de color blau amb el número 10 és ràpid, té un bon equip al darrere i només falta estar encertat dins la pista.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor serà un dels cinc pilots de l’equip Chip Ganassi, que té el neozelandès Scott Dixon, actual campió i amb sis títols en el seu palmarès, com a referent. Àlex Palou ja ha provat el cotxe en alguns tests, com ara una sessió de prova de cara a les 500 milles d’Indianapolis de finals del mes de maig, i està content amb la velocitat que té.

La temporada passada, amb un equip més modest, el català va pujar un cop al podi, i en aquesta hi vol estar més sovint. La temporada de l’Indy Car consta de 17 curses en 15 caps de setmana, ja que dos tenen doble prova. Es disputa en circuits ovals, permanents i urbans, i la darrera prova està prevista el 26 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)