Fórmula 1

Max Verstappen s’endú el GP d’Emilia Romagna al primer revolt

Max Verstappen (Red Bull) és el guanyador del GP d’Emilia Romagna, el segon del mundial i després d’entrar líder al primer revolt superant Lewis Hamilton (Mercedes) en la sortida, tot i partir de la tercera posició.

La topada del finès Valtteri Bottas (Mercedes) amb l’anglès George Russell (Williams) en la 34a de les 63 voltes ha fet que la cursa s’hagués d’aturar, quan Hamilton era novè després d’una errada del set cops campió del món una volta abans.

La segona part de la cursa ha començat amb els pilots en fila i Verstappen a punt de cedir el primer lloc a Charles Leclerc (Ferrari) camí del traçat. Lando Norris i Hamilton lluitant pel segon lloc han centrat l’atenció en les darreres voltes, que s’ha acabat a tres voltes pel final amb el Mercedes superant el McLaren.

Hamilton amb 1:16,7 feia la volta ràpida per sumar el punt que li permetria superar Verstappen en la general del campionat (44-43), a dues per acabar. El neerlandès ha acabat amb 22 segons d’avantatge sobre Hamilton i Lando Norris ha completat el podi. Els dos Ferrari, Leclerc i Sainz, han entrat quart i cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)