Ral·lis

Ogier guanya el Ral·li de Croàcia tot i que està pendent d’una possible sanció

El francès Sébastien Ogier (Toyota Yaris) ha estat el vencedor del Ral·li de Croàcia, la tercera prova del mundial, per 6 dècimes de segon sobre el seu company d’equip el britànic Elfyn Evans, després de patir un accident de trànsit als carrers de Zagreb, a l’enllaç a l’últim tram, que encara no se sap quines conseqüències li poden implicar. Ogier ha marxat quan l’ha aturat la policia.

De camí al Power stage, Ogier ha patit un accident de trànsit en un de carrer de Zagreb, quan un vehicle particular l’ha intentat avançar per la dreta, a gran velocitat, al mateix temps que el pilot francès intentava canviar-se de carril. Les conseqüències primeres han estat un cop que ha destrossar la porta del copilot al Yaris. Ogier ha tenir una topada amb la policia croata, que volia retenir-lo fins aclarir les coses, però davant la falta de temps i per no tenir penalització, ha marxat.

El set vegades campió mundial i que lidera la classficació del campionat, ha començar l’últim tram amb 3.9 segons de desavantatge amb el seu company d’equip Elfyn Evans. Però s’ha anotat el Power Stage, amb Evans en quarta posició a 4.5 segons. Ogier guanyava la primera edició de l’Ral·li de Croàcia, tot i que caldrà esperar a veure si l’organització el sanciona o no pel que ha passat. Si no hi hagués canvis Ogier seria el vencedor amb Evans a 0.6 segons i el belga Thierry Neuville (i20 Hyunday) en tercera posició a 8.1 segons. el francès, amés, se situaria líder del mundial amb dos triomfs en tres curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)