Fórmula 1

Turquia substitueix a Canadà en el calendari del mundial

Ja es va disputar l’any passat i enguany serà de l’11 al 13 de juny

Els organitzadors del mundial de fórmula 1 han confirmat que el cancel·lat GP de Canadà d’aquest any serà substituït pel de Turquia aquesta temporada i es disputarà entre l’11 i el 13 de juny. Els responsables del mundial de F1 han afirmat en un comunicat que estan: “encantats que Turquia es reincorpori al calendari aquesta temporada, després d’una increïble carrera el 2020. Tota la comunitat de la fórmula 1 i els aficionats estaran desitjant una altra carrera emocionant”. El GP de Turquia de l’any passat va ser on Lewis Hamilton va guanyar el seu setè mundial.

El GP de Canada es van cancel·lar a causa de les restriccions dels viatges internacionals i que per entrar al país s’havia de fer una quarantena obligatòria de 14 dies. Els organitzadors del mundial han agraït els esforços dels promotors de la cursa canadenca i han anunciat la pròrroga de dos anys dels GP de Canada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)