Fórmula 1

Bottas supera Hamilton per només set mil·lèsimes

Fórmula 1. Els dos Mercedes sortiran primer i segon en el GP de Portugal

Valtteri Bottas (Mercedes) va donar la sorpresa i va ocupar la primera posició en la qualificació del GP de Portugal. El finlandès va fer un temps d’1:18.348 i va superar per només set mil·lèsimes el seu company d’equip Lewis Hamilton (1:18.355). L’anglès va ser el millor en la Q2 amb un gran registre d’1:17.968, que no va poder igualar en la definitiva Q3 en què es van jugar la pole. La tercera posició la va ocupar Max Verstappen (Red Bull) a gairebé quatre dècimes, (1:18.746), però al neerlandès li van anul·lar la seva primera volta ràpida per haver sortit dels límits de la pista, que era millor de la que va aconseguir la posició preferent.

El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) va acabar en una gran cinquena plaça (1:19.039), a gairebé set dècimes (0.691) del primer. L’asturià Fernando Alonso (Alpine) va quedar eliminat en la Q2 (1:19.456) i sortirà des de la tretzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)