Fórmula 1

Bottas supera per 33 mil·lèsimes Verstappen en els primers lliures

Hamilton ocupa la tercera posició i Sainz la sisena en el circuit Barcelona-Catalunya

Valtteri Bottas (Mercedes) ha sigut el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Espanya que es disputa en el circuit Barcelona-Catalunya. El finès ha fet un temps d’1:18.504 i ha superat per només 33 mil·lèsimes a Max Verstappen (Red Bull). La tercera posició l’ha ocupat el líder del mundial Lewis Hamilton (Mercedes) a poc més d’una dècima (0.123). Tots ells han marcat els seus temps amb pneumàtics tous.

Els Ferrari no han provat els tous i han ocupat la cinquena i la sisena posició amb els pneumàtics intermedis a mig segon del millor temps. El monegasc Charles Leclerc ha sigut cinquè (0.492) i el madrileny Carlos Sainz ha ocupat el sisè lloc (0.516). L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha anat al reves de tothom, ha sigut el primer en posar els neumàtics tous en els primers minuts dels entrenaments, ha fet el seu temps d’1:19.950 que l’ha situat en el quinzè lloc final, i després ha provat els altres compostos.

En aquesta primera sessió l’israelià Roy Nissany ha pilotat el Williams de l’anglès George Russell i el polonès Robert Kubica l’Alfa Romeo del finès Kimi Räikkönen. Robert Kuvica ha provocat l’aturada dels entrenaments amb una bandera vermella al sortir-se d pista a quinze minuts del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)