MotoGP

Viñales: “A Yamaha no puc explotar tot el meu potencial”

El pilot de Roses admet que des de principis de temporada es planteja deixar l’equip però nega un acord amb Aprilia

Maverick Viñales, segon aquesta tarda en la cursa de MotoGP d’Assen, ha estat protagonista tot el cap de setmana pels rumors que el col·loquen a Aprilia l’any vinent tot i que contracte amb Yamaha per una temporada més. El pilot de Roses ha admès que no té clar el seu futur a partir del 2022: “Des de principi de temporada que penso que deixar Yamaha potser seria la millor opció perquè aquí no puc desplegar tot el meu potencial.” També nega haver arribar ja a un acord amb Aprilia, com han avançat ja molts mitjans especialitzats. “Això no és veritat”, ha dit en els micròfons de DAZN, un dels mitjans que ha confirmat que l’acord gairebé és total.

Des de la marca italiana, amb la qual Viñales va competir fa deu anys als 125 cc, assenyalen que l’interès pel pilot hi és però només si aquest arriba a un acord amb Yamaha per rescindir el contracte: “No sabem si Maverick estarà en el mercat, si es pot alliberar de Yamaha. Si està en el mercat, serà del nostre interès. Si s’allibera del contracte, hi parlarem de seguida”, ha dit Massimo Rivola, el cap d’Aprilia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)