Trial

Toni Bou referma el lideratge del mundial amb el triomf en el Gran Premi de Charade

El pierenc Toni Bou (Repsol Honda) s’ha imposat en el Gran Premi de Charade, a França, i es referma en el lideratge del mundial de trial, que ha guanyat de manera ininterrompuda en les catorze últimes edicions. Bou s’ha apuntat el segon triomf en les tres primeres proves del campionat. La primera volta ha estat molt igualada, però en la segona ha comès una sola errada en les dotze zones del recorregut. Amb 24 punts de penalització, ha superat amb suficiència el segon classificat, l’italià Matteo Grattarola (Beta) i el tercer, el també català Adam Raga (TRRS), que n’han sumat 46. Miquel Gelabert (Gas Gas) ha estat cinquè (52) i Jeroni Fajardo (Sherco), setè (57). En la classificació general, Bou és líder amb 57 punts, 10 més que Raga.

Laia Sanz, segona

En el mundial femení, la victòria ha estat per a la britànica Emma Bristow (Sherco) amb 25 punts, sis menys que la segona, la pilot de Corbera de Llobregat Laia Sanz (Gas Gas). Bristow és ara la líder en solitari de la general amb 57 punts i tres de marge sobre Sanz, que aspira al seu catorzè títol en una temporada en què també competeix en el mundial d’enduro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)