Ral·lis

Rovanperä és el pilot més jove a guanyar una cursa del mundial

El finès, de 20 anys i 290 dies, ha dominat completament el ral·li d’Estònia

Kalle Rovanperä (Toyota), de 20 anys, s’ha convertit el pilot més jove a guanyar una prova del mundial després de dominar des de l’inici el ral·li d’Estònia. El pilot finès ha superat per 59.9 segons l’irlandès Craig Breen (Hyundai). Kalle Rovanperä, amb 20 anys i 290 dies ha batut l’anterior rècord de precocitat que havia establert el seu compatriota i actual director de l’equip Toyota Gazoo Racing, Jari-Matti Latvala, que va guanyar el ral·li de Suècia de l’any 2008 amb 22 anys i 313 dies.

El finlandès ha finalitzat amb un temps total de 2h51:29.1 i ha sabut gestionar l’avantatge que havia acumulat en els dies anteriors. La tercera posició l’ha ocupat el belga Thierry Neuville (Hyundai), que ha sigut el més actiu, juntament amb el pilot local Ott Tänak (Hyundai), en aquesta última jornada o s’han repartit les victòries dels trams, tres per cada un. El francès Sébastien Ogier (Toyota) ha acabat quart a 1:24 minuts del primer, i manté la primera posició en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)