Fórmula 1

Hamilton, remunta i guanya per vuitè cop a Silverston tot i la sanció

L’anglès ha provocat l’accident de Verstappen en la primera volta i ha estat penalitzat amb deu segons

Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat per vuitena vegada en el circuit de Silverstone davant la seva afició en una cursa on ha estat sancionat amb deu segons i ha protagonitzat una gran remuntada. L’anglès ha provocat l’accident amb Max Verstappen en la primera volta i el neerlandès ha destrossat el seu Red Bull.

La sortida ha sigut espectacular amb Lewis Hamilton intentant passant a Max Verstappen diverses vegades i posant-se primer un parell de cops. Els dos han arribat a la corba 9 igualats, i l’anglès ha tocat al neerlandès que ha xocat contra les proteccions en un espectacular accident. El pilot de Red Bull ha sortit del cotxe pel seu peu, l’han portat al centre mèdic i després ha anat a l’hospital perquè estava marejat.

Lewis Hamilton ha estat sancionat amb deu segon que ha complert quan ha fet la primera aturada per canvia pneumàtics. Fins llavors ha ocupat la segona posició per darrera Charles Leclerc (Ferrari). El monegasc ha lluitat per la victòria, però no ha pogut aguantar l’atac de l’anglès en les darreres voltes, quan ha culminat una gran remuntada i l’ha superat a només dues voltes del final. El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat sisè, i l’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha ocupat la setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)