Més motor

Mor a Motorland el jove Hugo Millán (14 anys) atropellat per un altre pilot

Hugo Millán, pilot andalús de 14 anys que disputava l’European Talent Cup en el marc del FIM CEV, ha perdut la vida aquest migdia al circuit Motorland d’Alcanyís en caure a terra i ser envestit per un rival, el polonès Milan Pawelec, que no ha pogut evitar colpejar-lo en la zona de l’esquena i el coll amb la roda de la seva moto. Era la cinquena volta i la cursa s’ha aturat immediatament amb bandera vermella per atendre el pilot, que ha estat traslladat a un hospital de Saragossa, on només han pogut certificar la seva mort. Quan s’ha conegut el desenllaç s’ha suspès la cursa de Moto2 i la segona de l’European Talent Cup.

Millán, que era de Huelva, formava part de l’equip Cuna de Campeones i era un dels joves pilots espanyols amb més perspectives d’evolució. No només era segon del campionat –un segon lloc, tres tercers i dues posicions preferents– sinó que sortia en segona posició de la graella en la cursa d’avui, rere el seu company Xabi Zurutuza, que lidera el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)