MotoGP

Pedro Acosta guanya en Moto3 i referma el lideratge en un final trepidant

Pedro Acosta (KTM) ha guanyat la cursa de Moto3 del GP d’Estíria en un final cos a cos amb Sergio García Dolz (Gas Gas). En l’última volta tots dos s’han tocat i més tard, quan continuaven pugnant pel primer lloc, el pilot de Gas Gas ha anat a terra i Acosta ha sortit dels límits de la pista en el mateix revolt. Malgrat tot, tots dos tenien tant avantatge respecte al grup perseguidor que García Dolz ha pogut aixecar la moto i entrar segon. Romano Fenati (Husqvarna) ha entrat tercer.

En el campionat Acosta es destaca i suma 183 punts, per 130 de García Dolz, però encara queden nou grans premis.

L’autor de la posició preferent, el turc Denis Öncü, ha hagut de sortir des del carrer de boxes perquè el seu equip ha intervingut en la moto –la cursa estava declarada de pluja– i li ha canviat els pneumàtics d’aigua pels llisos quan faltaven menys de tres minuts per a la sortida, un fet prohibit pel reglament.

Jeremy Alcoba (Honda), que sortia novè, no ha arrencat bé i mai ha estat en grup capdavanter. S’ha passat la cursa en el grup que lluitava per les últimes places de punts però no hi ha pogut entrar i ha acabat 18è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.