Trial

Bou no falla a Andorra

Motor. El campió del món s’imposa en la primera jornada del gran premi andorrà a Sant Julià després d’una gran batalla amb Raga

Després de sis setmanes sense competició, el campionat del món de trial va tornar, ahir, amb la primera jornada del Gran Premi d’Andorra a Sant Julià de Lòria. Toni Bou, resident a Andorra des de fa anys i que aspirà al 15è títol consecutiu, va poder celebrar el triomf a casa i, d’aquesta manera, reforçar el lideratge en el campionat, al davant d’Adam Raga (TSSR). La diferència entre els dos pilots és, ara, de 13 punts.

La lluita pel triomf va ser tan igualada que, finalment, la victòria es va decidir pel temps invertit per cadascun dels pilots. Bou, per poc, va ser més ràpid i es va proclamar vencedor. Això fa preveure que avui, en la segona prova puntuable del gran premi andorrà, la batalla entre Bou i Raga torni a ser renyida en el mateix circuit. L’italià Matteo Grattarola (Beta), el tercer del mundial, també va quedar tercer. Miquel Gelabert (5è) i Jeroni Fajardo (9è) van acabar en el top ten de la jornada.

En la categoria de Trial 2, Aniol Gelabert (Beta) i Arnau Ferré (Scorpa) van ser quart i cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)