MotoGP

Quatararo bat el rècord de Márquez a Silverstone

El francès, igual que Marc Márquez, també ha tingut un accident en els primers entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya

El líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha YZR M1) ha acabat dominant amb autoritat la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya de MotoGP al circuit de Silverstone. El francès ha fet una millor volta de 1:59.317, per sota del rècord en cursa que té Marc Márquez des del 2019 (1:59.936). Quartararo, com al matí Márquez, ha tingut un accident que l’ha portat a la clínica del circuit per confirmar que no tenia cap problema físic més enllà del cop. Per sta dels dos minuts ha acabat només els pilots de Ducati Jack Miller (1:59.829) i Jorge Martín (1:59.939).

Al matí Márquez havia caigut de mala manera després de fer la seva volta ràpida (2:00.941) però ha pogut continuar amb la segona moto tot i entrar al box amb visibles senyals de l’accident. A la tarda el de Cervera ha demostrat que es troba bé millorant el temps del matí (2:00.051), el cinquè millor de tots els pilots.

També ha anat per terra el germà de Marc, Àlex (Honda), en el mateix punt quan encara tenia els pneumàtics freds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)