Fórmula 1

Verstappen, ‘on fire’

Motor. El neerlandès fa la ‘pole’ a Zandvoort sense DRS i aspira a prendre el lideratge a Hamilton davant dels seus seguidors

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) intentarà recuperar aquesta tarda el lideratge de la F1 i ho farà des de la posició preferent en el seu gran premi, el dels Països Baixos al circuit de Zandvoort. Verstappen va fer la seva desena pole –la setena de la temporada– sense l’ajuda del DRS en la recta ja que no es va obrir correctament, segons va confirmar Red Bull. Hamilton (Mercedes), que va ser l’últim pilot a sortir a la pista en la Q4, es va quedar a només 38 mil·lèsimes de rebaixar el temps del seu rival. El segon Mercedes, el de Valtteri Bottas, sortirà tercer, o sigui, màxima pressió per a Verstappen, que és a tres a punts de Hamilton en la classificació del campionat. L’altre Red Bull, el de Sergio Pérez, ho tindrà complicat avui per tenir un paper rellevant ja que no va passar ni de la Q1 (16è a la graella).

La revelació de la jornada va ser Pierre Gasly (Alphatauri), que sortirà des de la segona fila al costat de Bottas i al davant dels Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz.

Un dels protagonistes del dia va ser el finlandès Kimi Räikkönen (Alfa Romeo), que va ser apartat del gran premi després d’haver donat positiu per coronavirus. Alfa Romeo el va substituir per Robert Kubica, que va fer el 18è millor temps. Räikkönen va anunciar fa uns dies que es retirava de la F1 al final del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)