Més motor

Palou sortirà desè per darrera d’O’Ward, novè, i Newgarden, que ha fet la posició preferent

El català es juga el títol de l’IndyCar amb aquests dos rivals en el GP de Long Beach, l’última prova del campionat

Àlex Palou sortirà per darrera dels dos altres aspirants al títol de l’IndyCar, en l’última prova del campionat, el GP de Long Beach. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ocuparà la desena posició en la graella de sortida just al darrera del seu màxima rival, el mexicà Pato O’Ward que ha estat novè. El tercer aspirant al títol, el nord-americà Josef Newgarden, ha fet la posició preferent, ha sumat un punt i està més aprop del català.

Àlex Palou ha fet ha fet un temps d’1:08.9464 i s’ha quedat a poc més d’una dècima del temps del mexicà (1:08.8339) en la qualificació. Cap dels dos s’ha pogut classificar per la darrera ronda, el Fast 6 en el que es decidia la posició preferent. En les darreres voltes Pato O’Ward s’ha dedicat a anar al darrera d’Àlex Palou i l’hi ha millorat el temps per poc. Josef Newgarden si que ha passat als sis més ràpids i en la lluita per la pole ha fet la posició preferent amb 1:08 2241.

El pilot català iniciarà la cursa amb 517 punts i amb 35 d’avantatge sobre Pato O’Ward i amb 47 respecte a Josef Newgarden. Queden 53 punts en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)