Fórmula 1

El campionat del 2022 tindrà 23 proves i preveu la de Catalunya pel 22 de maig

La Fórmula 1 ha fet públic el calendari de l’any 2022 que tindrà 23 curses, una més que el calendari actual, i visitarà el circuit de Barcelona-Catalunya el 22 de maig sempre i quan el circuit català acabi signant la renovació, com bé assenyala el document publicat per la FIA. El GP de Bahrain que es disputarà el 20 de març del 2022 inaugurarà el proper mundial, mentre que la darrera prova serà el 20 de novembre a Abu Dhabi. Hi hauran cinc canvis respecte a la temporada actual. Tornaran els grans premis d’Austràlia, el Canada, Singapur i el Japó i s’estrenarà el de Miami. No es disputaran les curses de Portugal, Turquia i Qatar, mentre que a Àustria, on s’han fet dues proves, només n’hi haurà una.

El calendari del 2022: 20 de març el GP de Barhain; el 27 de març el GP de Yeda; el 10 d’abril el GP d’Austràlia; el 24 d’abril el GP d’Emilia Romagna a Imola; el 8 de maig el GP de Miami; el 22 de maig el GP d’Espanya al circuit Barcelona-Catalunya; el 29 de maig el GP de Mònaco; el 12 de juny el GP d’Azerbaidjan, el 19 de juny el GP de Canada; el 3de juliol el GP de la Gran Bretanya; el 10 de juliol el GP d’Àustria; el 24 de juliol el GP de França; el 31 de juliol el GP d’Hongria; el 28 d’agost el GP de Bèlgica; el 4 de setembre el GP dels Països Baixos; l’11 de setembre el GP d’Itàlia; el 25 de setembre el GP de Rússia; el 2 d’octubre el GP de Singapur; el 9 d’octubre el GP del Japó; el 23 d’octubre el GP dels Estats Units; el 30 d’octubre el GP de Mèxic, el 13 de novembre el GP del Brasil i el 20 de novembre el Gp d’Abu Dhabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)