Trial

El mundial de trial ‘indoor’ tindrà només dues proves

Toni Bou tindrà l’oportunitat de rematar el seu 30è títol mundial al Palau Sant Jordi el 21 de novembre

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha reservat dues dates per decidir el campió del món de trial indoor, oficialment X-Trial, campionat que es va ajornar per la pandèmia. La primera cita tindrà lloc el 6 de novembre a Andorra la Vella i el campionat acabarà el 21 a Barcelona. Aquest segon trial no serà una prova qualsevol. Toni Bou (Honda) tindrà l’oportunitat de guanyar el seu 15è títol mundial de l’especialitat i el 30è de la seva carrera comptant les proves a l’aire lliure. Des del 2007 Bou ha guanyat de manera consecutiva tots els campionats del món que s’han disputat.

La FIM ha donat a conèixer també el nom dels nou pilots que disputaran les dues proves. Juntament amb Bou i el seu tradicional rival, Adam Raga (TRRS) hi haurà els també catalans Jeroni Fajardo (Sherco) i Miquel Gelabert (Gas Gas); els gallecs Jorge Casales (Gas Gas) i Gabriel Marcelli (Montesa); el basc Jaime Busto (Vertigo); l’italià Mateo Grattarola i el britànic Toby Martyn (TRRS).

A principis del 2022 la FIM intentarà organitzar un nou mundial X-Trial abans del trial a l’aire lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)