MotoGP

Corsi fa la posició preferent en Moto2 a Xest, amb Fernández cinquè i Gardner, vuitè

L’italià de 34 anys Simone Corsi (MV Agusta) ha signat la sorprenent posició preferent amb 1:35.155 del Gran Premi del País Valencià en Moto2, la cinquena de la seva carrera i la segona en la categoria. No en celebra cap des del 2012. Celestino Vietti (Kalex) i Augusto Fernández (Kalex) completaran la primer línia de la graella. El madrileny Raül Fernández (Kalex), l’únic que li pot arrabassar el títol mundial a l’australià Remy Gardner, que té 23 punts de marge, ha caigut en la corba 2 sense conseqüències quan buscava el millor temps i s’ha hagut de conformar amb el cinquè millor temps. Gardner no ha arriscat gens ni mica i ha estat vuitè. L’australià en farà prou demà amb un tretzè lloc per ser campió, sempre que Fernández guanyi la cursa.

El pilot de Castellbisbal Xavier Vierge (Kalex) ha estat dotzè, mentre que el gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha fet el 26è millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)