Fórmula 1

Hamilton i Verstappen separats per 56 mil·lèsimes en els primers lliures del GP d’Aràbia Saudita

El marcatge entre els dos aspirants al títol mundial es nota des de l’inici en un circuit nou

El marcatge entre Max Verstappen i Lewis Hamilton i entre Mercedes i Red Bull ha començat en els primers entrenaments lliures del GP d’Aràbia Saudita. Els dos aspirants al títol mundial –només hi ha vuit punts de diferències entre ells–, han quedat separats per 56 mil·lèsimes després de la primera sessió que s’ha disputat en el nou circuit de Jiddah, on mai hi havien corregut els Fórmula 1.

Lewis Hamilton ha sigut el més ràpid en el nou traçat urbà, força atípic ja que és més ample del normal i amb un asfalt de circuit. L’anglès ha fet un temps d’1.29.786 i ha superat per 56 mil·lèsimes el registre de Max Verstappen que s’ha situat segon (1:29.842) en l’última volta i amb pneumàtics usats. S’ha pogut apreciar que tots els pilots tenen marge de millora ja que han pres els riscos mínims en un circuit que encara no coneixen bé.

El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat sisè a més de set dècimes, mentre que l’asturià Fernando Alonzo ha fet el novè temps a més d’un segon però ha marcat el temps amb pneumàtics durs en el seu Alpine.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)