Dakar

El Dakar cancel·la l’etapa marató per les fortes pluges i s’en faran dues per separat

Enllaçava la segona i la tercera etapa que es disputaran dilluns i dimarts

L’organització del Dakar ha decidit cancel·la l’etapa marató d’aquesta edició per les fortes pluges. Aquesta etapa sense assistència pels participants havia de enllaçar la tercera etapa –que s’’iniciava demà–, i la quarta de dimarts. Les intenses pluges que ha caigut a Hail, on ha finalitzat l’etapa d’avui, i la zona nord de l’Aràbia Saudita han obligat a fer-ho. L’organització ha comunicat: “Degut a les inundacions en el bivac d’Al Artawiyah causades per les tempestes, ens veiem obligats a traslladar el final de l’etapa 2 al bivac d’Al Qaisimah. No hi haurà bivac marató”. La zona inundada del campament d’Al Artawiyah és on els participants havien de passar la nit entre la segona i la tercera etapa, de dilluns a dimarts.

L’especial cronometrada de 338 km es manté, però l’enllaç de la segona etapa es canviarà i encara s’ha de determinar. D’aquesta manera la 44a edició del Dakar es queda sense una de les seves dificultats de la prova, l’etapa mataró en que els participants no podien comptar amb cap tipus d’ajuda dels seus equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)