Dakar

Loeb guanya la segona etapa del Dakar per davant d’Al-Attiyah que continua líder

Sainz i Lucas acaben tercers i Roma i Haro ocupen la cinquena posició

Sébastien Loeb (BRX) ha guanyat la segona etapa del Dakar amb una curta diferència de 3:28 sobre el líder de la general i guanyador de les dues primeres etapes, el qatarià Nasser Al-Attiyah (Totoya). El pilot francès ja estava al davant en el primer punt de pas d’aquesta segona etapa de 338 km d’especial, i s’ha mantingut al davant fins al final, encara que amb curtes avantatges de segons o un minuts, fins que en el darrers quilòmetres s’ha distanciat. una mica més i ha sumat el seu quinzè triomf en el Dakar. Al-Attiyah manté el primer lloc en la general amb 9:16 d’avantatge sobre Loeb.

Carlos Sainz i el barceloní Lucas Cruz (Audi) han acabat tercers després d’anar en aquesta posició en tots els punts de control i han acabat a 5:52 del guanyador. Nani Roma i Àlex Haro (BRX) han ocupat la cinquena posició a 8:02 de Loeb, després d’estar entre els sis millors tota l’etapa. L’argentí Lucio Álvarez i l’igualadí Armand Monleón (Toyota) sempre han estat entre els vint millors en els punts de pas i han entrat a meta a 16:39 del guanyador. Un xic més enrere l’argentí Orlando Terranova i el gironí Dani Oliveras (BRX) han acabat a 19:04. Han estat entre els deu millors la meitat de l’etapa i han cedit terreny en els darrers quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)