Dakar

Sam Sunderland i Gas Gas guayen el Dakar en motos

És la segona victòria de l’anglès. Quintanilla s’imposa en la darrera etapa i el podi de la general no varia

Sam Sunderland ha aconseguit la seva segona victòria en el Dakar en motos, i ho ha fet sobre una Gas Gas, marca gironina propietat del fabricant austríac KTM. L’anglès ha finalitzat amb 3:27 d’avantatge sobre el segon classificat, Pablo Quintanilla (Honda). El xilè ha intentat retallar les diferències en la general en la dotzena i última etapa de 164 km entre Bisha i Jiddah, ha aconseguit la victòria però només ha eixugat la meitat del temps. El vuitè lloc de Sunderland a 3:25 l’hi ha donat el triomf final. L’anglès ja va guanyar el Dakar l’any 2017, i també va ser tercer els anys 2019 i 2021. El podi de motos no ha variat en aquesta darrera etapa i l’austríac Matthias Walkner (KTM) ha acabat tercer.

El castellonenc, Joan Barreda (Honda), tot i córrer amb la clavícula fracturada en les últimes etapes, ha ocupat la cinquena posició final en la general a 25:42, igualant la seva millor classificació de sempre de l’any 2017. El canetenc Joan Pedrero (Rieju) ha finalitzat en la 19a plaça a 2h40:43.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)