MotoGP

Yamaha es presenta amb la intenció de revalidar el títol mundial de MotoGP

Fabio Quartararo i Franco Morbidelli són els pilots

L’equip Monster Energy Yamaha amb els pilots Fabio Quartararo i Franco Morbidelli s’ha presentat amb la intenció de revalidar el títol de MotoGP que va guanyar la campanya passada. Avui mateix s’inicien en el circuit de Sepang els primers test de la pretemporada, que tindrà la seva primera cursa el 6 de març a Qatar. El campió mundial, el francès Fabio Quartararo, que afrontat el seu segon any en l’equip oficial Yamaha, ha explicat: “Estic molt content de comença la nova temporada i començar a córrer i millorar. Van aconseguir el títol i és genial, però a partir del primer dia de pilotatge res d’això importa, el títol queda enrere i ens hem de centrar en el campionat d’aquest any”. L’italià Franco Morbidelli va patir molt la temporada passada amb una greu lesió al genoll quan estava en l’equip satèl·lit de Yamaha, i quan es va recuperar va pujar a l’equip oficial per disputar les últimes curses.

Lin Jarvis, managing director d’equip, ha explicat els seus objectius per aquesta campanya: “Els nostres objectius són aspirar a guanyar el títol de pilots de nou, i tenir als dos pilots forts durant tot l’any per intentar guanyar els títols de constructors i equips,m encara que sabem que serà difícil per la competència de les altres fàbriques”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)