MotoGP

Marc Márquez: “Un Marc diferent pot aconseguir el títol”

El vuit vegades campió mundial reflexiona sobre la temporada i la nova Honda

El vuit vegades campió mundial Marc Márquez, que avui compleix 29 anys, afronta la temporada amb optimisme amb la seva nova Honda, i ha afirmat en una entrevista a DAZN que potser no sigui “el mateix Marc d’abans” però també afegit que “un Marc diferent pot aconseguir el títol”. El cerverí ha comentat: “Necessito sentir el que vaig sentir a les darreres curses del 2021, Patia, però hi era. Sé que, avui, en una cursa, no estic preparat ni per lluitar per la victòria ni fins i tot pel podi, però un any és molt llarg. Però el títol és una de les coses somniades, importants, i aquest any parteixo amb aquesta mentalitat”.

Una de les coses que vol aconseguir es sentir-se còmode sobre la moto per tornar a estar a dalt de tot. “Una cosa és anar ràpid amb moto, una cosa és fer una volta, fer una carrera bona… Però el moment àlgid és quan la moto és una part més del teu cos, és allà on comença la màgia. L’any passat no ho vaig sentir en cap moment, però a poc a poc ho vaig anar agafant. És on vas més ràpid, et canses menys i surt tot. Potser no és el mateix Marc que abans, però un Marc diferent crec que ho pot aconseguir” ha explicat.

Sobre els candidats al títol en aquesta temporada el cerverí ha a comentat: “D’entrada diria Fabio (Quartararo) i Bagnaia, però no m’oblidaria de Rins, de Mir, de les dues Suzuki, del meu company d’equip Pol (Espargaró), que va acabar bé l’any, les Aprilia amb l’Aleix i el Viñales, que tenen un gran equip també… Hi ha molts noms, i després de cinc curses es veu molt bé. Una temporada pot fer moltes voltes”. Després dels primers quilòmetres amb la seva nova Honda Marc Márquez explica com ha anat: “És una moto nova, jo crec que és el canvi més gran que hi ha hagut a Honda des que vaig començar el 2013. I això també és un esforç per a mi, perquè han fet un canvi radical, perquè quan hi ha sequera de resultats hi ha canvis radicals , i ara no la trobo, de moment, com una moto “meva”. Abans era una moto molt petita, i com que jo sóc petitó, m’anava bé. Ara és una moto més gran”.

Marc Márquez també ha reflexionat sobre les lesions que ha tingut els darrers anys: “Mentalment esgota, però per exemple, amb les dues espatlles després hi va haver recompensa, perquè va ser un hivern dur, però va acabar amb títol. I això et dóna l’energia per fer front a tot el patiment, i arriba la recompensa. Amb el braç també ha arribat recompensa. Va ser un any molt dur, però al cap d’un any vaig tornar a guanyar carreres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)