Fórmula 1

Max Verstappen renova per Red Bull fins a finals de l’any 2028

El campió mundial de F1 diu que està molt content a l’equip

Max Verstappen ha renovat el seu contracte amb Red Bull fins al final de la temporada 2028. El neerlandès, campió mundial, tenia contracte fins al 2023 i ha firmat una renovació per cinc anys més. El director de l’equip Red Bull, Christian Horner, ha explicat: “Tenia a Max firmat fins a finals del 2028 es una veritable declaració d’intencions. El nostre objectiu immediat es retenir el títol mundial de Max, però aquest acord també mostra que ell és part de la planificació a llarg plaç de l’equip”.

Max Verstappen s’ha mostrat molt content de la seva renovació: “Realment gaudeixo essent part de Red Bull, per això escollir quedar-me fins la temporada 2028 ha sigut una decisió fàcil”. El campió mundial també ha comentat: “Estimo aquest equip i l’any passat va ser simplement increïble. El nostre objectiu des que ens vam unir l’any 2016 era guanyar el campionat i ho hem fet. Ara es tracte de mantenir el número 1 en el cotxe a llarg plaç.”

No s’han fet públiques les xifres, però els mitjans neerlandesos especulen que es podrien apropar als 50 milions d’euros per temporada, i s’equipararia al que cobra el seu rival, Lewis Hamilton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)