Fórmula 1

Haas rescindeix el seu contracte amb el pilot rus Mazepin

També trenca la seva relació amb el patrocinador Uralkali, l’empresa del seu pare

L’escuderia Haas de Fórmula 1 ha donat per finalitzat el contracte que mantenia amb el pilot rus Nikita Mazepin. També ha trencat relacions amb el seu patrocinador d’Uralkali, l’empresa del pare del pilot, com a conseqüència de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia.

“Haas F1 Team ha decidit donar per acabat, amb efecte immediat, la seva relació amb el patrocinador d’Uralkali, així com el contracte amb pilot Nikita Mazepin” ha anunciat a les xarxes socials de l’escuderia. En el mateix comunicat s’indica “com la resta de la comunitat de la F1, l’equip està sorprès i entristit per la invasió d’Ucraïna i desitgem una forma pacífica per resoldre el conflicte”.

Nikita Mazepin, de 23 anys, va arribar a l’escuderia Hass l’any 2021, convertint-se en company d’equip de l’alemany Mick Schumacher. Ara l’equip Haas haurà de buscar un substitut per iniciar el mundial de Fórmula 1 el proper 20 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)