MotoGP

Andrea Migno segella el triomf a Moto3 en el GP de Qatar

El pilot italià d’Honda ha aprofitat una errada d’Ayumu Sasaki (Husqvarna) quan liderava la cursa amb 4 segons de marge

L’italià Andrea Migno (Honda) s’ha imposat en la cursa de Moto3 en el Gran Premi de Qatar, la prova inaugural del mundial de velocitat. Com en temporades anteriors, la pugna per la victòria en la categoria petita del campionat ha estat molt intensa i Migno ha superat per només 37 mil·lèsimes a Sergio García (Gas Gas). Ha completat el podi el japonès Kaito Toba (KTM).

La pel·lícula de la cursa ha tingut dues parts ben diferents. El pilot japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna), que ha sortit des del primer lloc de la graella per la sanció a Izan Guevara, ha pres el comandament des de l’inici i volta a volta ha anat guanyant terreny als seus rivals. Sasaki tenia 4 segons de marge respecte el grup perseguidor, però ha forçat excessivament la màquina, ha tocat amb el carenat a l’asfalt i ha acabat sent engolit per la resta de pilots a 7 voltes del final. Poc després s’ha acabat retirant quan la cursa ja havia canviat totalment de guió. El pilots catalans Xavier Artigas (CFMOTO) i Gerard Riu (KTM) s’han classificat en 10a i 21a posició, respectivament.

Abans de la cursa, el mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), que havia aconseguit la posició preferent, l’italià Dennis Foggia (Honda) i el japonès Tatsuki Suzuki (Honda) han estat sancionats pel panell de comissaris per conducta irresponsable durant el segon entrenament oficial i han sortit des de les últimes posicions. A més, Guevara i Suzuki han hagut de fer una volta llarga de penalització, i Foggia, dues. A pesar del càstig, l’italià ha remuntat fins al setè lloc, i el mallorquí fins al vuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)